share on facebook share on twitter share on mail share on linkedin share on google plus share on whatsapp
Nominaties

Uitgelicht

Inschrijven 2016

Van 1 juni t/m 23 september kunt u zich inschrijven voor de Meer dan handen vrijwilligersprijzen 2016, die worden uitgereikt op 7 december, op internationale vrijwilligersdag.
Vanaf 1 juni vindt u op deze site meer informatie over de prijzen, de categorieën, de voorwaarden en het inschrijven. Word ook lid van de LinkedIn-groep Vrijwilligerswerk, Twitter mee via @meerdanhanden en #mdh16 en volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van de actuele ontwikkelingen.
 


Winnaars Meer dan handen vrijwilligersprijzen 2015

Move, Forsa!, Nanny Jansen van Chocolate Lovers en Aaf Verkade van Onder Water in Leiden zijn de gelukkige winnaars van de Meer dan handen vrijwilligersprijzen 2015. Sensoor/113 online, Dorpswinkel Dalerpeel en Rob Hagen van de Patiëntenonderzoekers van de Parkinson Vereniging wonnen de publieksprijzen.

De prijzen werden uitgereikt door Kees van der Burg, directeur-generaal van VWS. Hij verving staatssecretaris Van Rijn die vanwege dringende andere verplichtingen op het laatste moment niet aanwezig kon zijn.

De jury, onder leiding van Annemarie Jorritsma, koos uit ruim 400 inzendingen 4 winnaars in drie categorieën. De genomineerden die de meeste stemmen verzamelden wonnen de publieksprijs. De jury was onder de indruk van de variëteit, inzet, creativiteit en het enthousiasme van de inzendingen.

Meer over de uitreiking en foto's en filmpjes.