share on facebook share on twitter share on mail share on linkedin share on google plus share on whatsapp
Winnaars 2014 Winnaars 2014

Home

Uitgelicht

Tevreden over samenwerking gemeenten

Maar liefst 85% van de aangemelde vrijwilligersprojecten is tevreden over de samenwerking met gemeenten. Ontevredenheid is er over starre regelgeving en voorzichtigheid om te investeren in nieuwe ideeën. Lees meer in het persbericht en het onderzoeksverslag.
 

De genomineerden zijn bekend!

De 18 vrijwilligersorganisaties, -projecten en vrijwilligers die zijn genomineerd voor de Meer dan handen vrijwilligersprijzen 2016 zijn bekend. Zij zijn gekozen uit ruim 400 inschrijvingen. De winnaars ontvangen op 7 december, internationale vrijwilligersdag hun prijs uit handen van staatssecretaris Van Rijn van VWS. Ook u kunt een winnaar kiezen. Bekijk snel alle genomineerden en stem op uw favoriet.
 

Feestelijke uitreiking

Dit jaar is iedereen welkom bij de feestelijke uitreiking op 7 december in de Deventer Schouwburg in Deventer. Het belooft een spetterende avond te worden met presentator John Williams en optredens van Come Correct Breakdance Crew. Bekijk het programma.
 

@meerdanhanden

Twitter logo

@ZorgbelangBr (3 minuten geleden)

Zojuist live interview gegeven bij radio5 over de nominatie van de @stigmatour #mdh16 @MeerdanHanden vrijwilligersprijs


@elize_lam (5 minuten geleden)

'Als de overheid een goeie civil society wil, komt daar ook burgerlijke ongehoorzaamheid kijken' #gratisgoud #mdh16


@WilcovanderBas (11 minuten geleden)

85% van de vrijwilligersprojecten tevreden met samenwerking met #gemeenten, blijkt uit een recente peiling #mdh16 bit.ly/2h2ESHg


meer tweets >

© 2016 Movisie