Overslaan en naar de inhoud gaan

Inloophuis Parkhuys, Persoonlijke aandacht bij kanker

Zorg
Belangenbehartiging

Over dit initiatief

Parkhuys Almere is een inloophuis en ontmoetingscentrum voor iedereen die te maken krijgt met kanker en biedt een groot aantal mogelijkheden voor informatie, begeleiding, ontspanning en contact met lotgenoten. Alles wordt verzorgd door vrijwilligers, gewone mensen met een bijzondere missie: anderen door een moeilijke periode in hun leven heen te helpen.

Vrijwilligers vervullen de functie van gastvrouw/gastheer of groepsbegeleider.
Dankzij de inzet van ruim 45 vrijwilligers kunnen wij elke dag en minstens 1 avond in de week onze deur openen en de gasten ontvangen.
Ook is er een team gastvrouwen/gastheren actief in het Flevoziekenhuis. Op maandagochtend geven zij desgewenst informatie bij het Infopunt. En de overige ochtenden is er een gastvrouw/gastheer aanwezig op de afdeling oncologie en de chemokamer(s) zij bieden een luisterend oor en geven informatie.
Parkhuijs persoonlijke aandacht bij Kanker, 50 vrijwilligers bieden begeleiding. Parkhuys Almere is een inloophuis voor iedereen die zelf of in zijn of haar omgeving te maken heeft (gehad) met kanker ongeacht de ziektefase of prognose.

Parkhuys 1.jpg
Parkhuys 2.jpg
Parkhys 3.jpg