Overslaan en naar de inhoud gaan

Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes

Sport & hobby
Cultuur
Buurt

Over dit initiatief

1.Uitgestelde Kinderfeestjes draagt bij aan het doorbreken van het sociaal isolement van kinderen die opgroeien in armoede, door in natura kinderfeestjes beschikbaar te stellen en te organiseren.
2.Zo horen deze kinderen er ook, als ze jarig zijn, bij! Wij vinden dat 'Elk kind telt, ongeacht de financiële situatie'. Wij zorgen ervoor dat de kinderen een ‘echt’ verjaardagsfeestje kunnen vieren met vriendjes, vriendinnetjes en klasgenootjes en hierdoor mee kunnen doen, participeren. Alles gaat in persoonlijk telefonisch overleg met ouders en/of zorgverlener. De wensen van het kind zijn het uitgangspunt en we houden uiteraard rekening met de mogelijkheden van het gezin/verzorger. Van locatie tot datum tot nazorg en evaluatie middels een enquête. A la carte voor iedere jarige. Het feestaanbod is heel divers binnen de pijlers sport, cultuur, techniek en natuur. Onze feestjes worden altijd op een externe locatie gehouden. De buikpijn van ouders en kinderen over de verjaardag wordt weggenomen. Jarig zijn wordt weer een feestje!
3.De oplossing die wij bieden: participatie & integratie van kinderen in armoede in hun sociale omgeving: de school/klas/buurt. Vrijwilligers worden regelmatig verrassend in het zonnetje gezet omdat alles tot heden door vrijwilligers is neergezet. De stichting is categorieën overschrijdend.

IMG_5299-bewerkt.jpg
IMG_5840.jpg
IMG_5973-bewerkt.jpg