Overslaan en naar de inhoud gaan

Veilig sportklimaat

Sport & hobby

Over dit initiatief

FCV is een voetbalvereniging waar iedereen zich thuis voelt. Waar je geaccepteerd wordt zoals je bent, ongeacht je huidskleur, achtergrond, afkomst of geaardheid.
Door hier aandacht aan te besteden zorgt FCV ervoor dat kinderen met plezier komen sporten en met plezier blijven sporten. Ook vrijwilligers vinden het leuker en houden het langer vol.
FCV geeft veel aandacht aan zijn leden en vrijwilligers en zit daarmee kort op de bal, ze weten wat er speelt en kunnen zo bijtijds reageren en eventueel bijsturen. De aandacht (bijvoorbeeld in de vorm van waardering) zorgt ervoor dat leden en vrijwilligers op een positieve manier groeien.
De rol van de aanvoerder : FCV heeft aan het begin van zijn seizoen een aantal interactieve bijeenkomsten gehouden met de teams uit de categorie O-17. Tijdens die bijeenkomsten werd het gesprek gevoerd over de omgang met elkaar en hoe je er samen voor kunt zorgen dat het seizoen op een goede manier verloopt. Op deze manier investeert FCV op een uitstekende manier in een positief en veilig sportklimaat.
FCV loopt daarmee duidelijk voorop rond het thema normen en waarden / veiligheid binnen het verenigingsleven. Daarom is deze ook genomineerd voor vereniging van het jaar 2017

Fcv 1.png
fcv 2.jpg
fcv 3.jpg