Overslaan en naar de inhoud gaan

Stef Verhagen

Sport & hobby
Zorg
Belangenbehartiging

Stef is een actieve vrijwilliger en o.a. van onschatbare waarde voor TOF vakanties waar hij regelmatig meegaat als begeleider om mensen met een verstandelijke beperking een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Deze vrijwilliger is bijzonder, omdat

Stef heeft zich in 2012 voor het eerst aangemeld om zich in te zetten als vrijwilliger voor TOF en is niet meer weg te denken uit onze organisatie. In de vijf jaar dat Stef mee gaat als vrijwilliger heeft al ruim 20 vakanties begeleid. Van elke vakantie maakt hij door zijn enthousiasme een feest! Daarnaast verdiept hij zich in de informatie van elke gast zodat hij goed voorbereidt mee gaat.
De vakantie gasten en mede vrijwilligers komen met een grote glimlach thuis. Sommige vakantiegasten vragen bij het boeken van de vakantie aan dat Stef mee gaat als teamleider. Stef zet zich ook in op de opstapplaatsen en als chauffeur . Hij is altijd bereid om in te vallen en helpt mee in het werven en enthousiasmeren van nieuwe vrijwilligers op vrijwilligers markten. En alsof dat nog niet genoeg is heeft Stef een TOF tatoeage laten zetten!

TOF is ontzettend blij met zo'n enthousiaste en gedreven vrijwilliger als Stef en hopen dat hij zich nog jaren voor onze vakantiegasten zal inzetten!

Aangemeld door de gemeente